Sinke Verzekeringen Wie is Wie

Online polismap

Uw verzekering online beheren? Vanaf nu geen stapels met verzekeringsdocumenten meer? U kunt vanaf nu uw verzekeringszaken altijd en overal online regelen en raadplegen.

Inloggen registreren

Advies op maat

Uitgebreide dekking

Scherpe premies!

Online offerte >>

Verzekeringen

Sinke verzekeringen is een toonaangevende financiële en verzekeringstechnische adviseur voor particulieren en bedrijven, met vestigingen in Emmeloord, Dronten, Kampen, Lelystad, Urk en Vollenhove. De persoonlijke relatie met jou als klant staat altijd centraal. Je kunt lokaal bij onze medewerkers terecht met al je financiële en verzekeringstechnische vragen. Onze medewerkers kennen de lokale situatie en op deze wijze kunnen wij je optimaal ondersteunen. En niet onbelangrijk, naast de kwalitatief hoogwaardige adviezen zijn we ook nog eens buitengewoon scherp met onze premies en tarieven!  

Kortom, persoonlijk contact, duurzame persoonlijke relatie is in dit digitale tijdperk nog steeds mogelijk. Sterker nog wij staan er voor jou. Onze lokale medewerkers zijn onze kracht, daarom zeggen wij ook Sinke, altijd vertrouwd dichtbij!